Anlık Bildirim

HTC, Android Pie güncelleme takvimini açıkladı

HTC üç akıllı telefon modeli için Android Pie güncelleme takvimini yayınladı. Daha öncesinde güncelleme alacağı bilinen bu modeller Haziran ayına kadar Android Pie’a kavuşacak.
HTC Android Pie güncelleme takvimi Tam Boyutta Gör
Google I/O 2019 etkinliğinde Android Q’nun tanıtımı yapılırken bazı üreticiler hala Pie güncellemesini verememiş durumda. Bunlardan biri de akıllı telefon tarafında bir türlü istediğini alamayan HTC. Bugün yapılan Twitter paylaşımı ile üç HTC modelinin Android Pie güncellemesi alacağı tarih açıklandı.

U11, U11+ ve U12+

Yapılan paylaşımda U11’in Mayıs ayı sonunda, U11+ modelinin Haziran ayı sonunda ve U12+ modelinin ise Haziran ayı ortasında Android 9 Pie güncellemesi alacağı duyuruldu. Daha öncesinde bu üç akıllı telefonun Android Pie güncellemesi alacağı zaten biliniyordu ancak sonunda resmi tarihler açıklanmış oldu.

HTC’ye diğer modellerinin Android Pie güncellemesi alıp almayacağı sorulduğunda şu an için herhangi bir cevap alınamamış. Bu zaman kadar Android Pie güncellemesini alabilen tek model U11 Life. U11 Life’ın da Android One projesine dahil edilmiş bir model olması güncellemeyi alabilmesini sağladı.

HTC’nin akıllı telefon bölümünün durumu hala net değil. Hala yeni modeller geliştirdiğine dair haberler geliyor. Ancak her ne olursa olsun güncelleme konusunda oldukça geç kalan firmalardan biri olduğu ortada.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim