Anlık Bildirim

HQ Trivia, arkadaşlarınızla rekabet edeceğiniz yeni bir özellik ekledi

Popüler yarışma oyunu HQ Trivia, arkadaşlarınızla rekabet edeceğiniz bir özellik kazandı. Arkadaşlarınızın aktivitelerini takip edebilmenizi sağlayan özellik, grup yarışmalarının habercisi olabilir.

HQ Trivia her gün belirlenen bir saatte, bazen ünlü isimlerin de sunuculuk yaptığı ödül dağıtan canlı bir yarışma uygulaması. Vine'ın geliştiricileri tarafından çıkarılan uygulama, yaygınlaşmak amacıyla yeni bir özellik ekledi. Yeni gelen güncellemeyle artık uygulama içerisinde arkadaşlarınızın katıldığı yarışmaları, başarılarını ve aldıkları en yüksek puanı görebileceksiniz. 
 
Yeni özellik yarışmacıları bir biri ile rekabet içerisine sokarak uygulamanın daha çok yarışmacıya ulaşmasını hedefliyor. Daha önce konuşulan grup yarışmalarının ekleneceği dedikodusundan sonra böyle bir özelliğin gelmesi grup yarışmalarının gerçeğe dönüşebileceği ihtimallerini yükseltti. Konuşulan grup yarışması özelliği, arkadaşlarınız arasında yarışabileceğiniz bir yarışma modülü.
Bu arada, HQ Trivia'nın yarın öğleden sonra "The Rock" olarak bilinen Dwayne Johnson'ın sunumuyla 300.000 dolar değerinde bir yarışma başlatacağını da okuyucularımıza hatırlatalım. 
HQ Trivia Android linki
HQ Trivia iOS linki
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim