Anlık Bildirim

HP'nin yeni dizüstü bilgisayarları, ahşap kaplama seçeneğiyle geliyor

ABD merkezli teknoloji şirketi HP'nin yeni Envy serisi dizüstü bilgisayarları ahşap kaplama seçeneğiyle geliyor. İşte yeni bir tasarım anlayışı getiren cihazların detayları.
Dizüstü bilgisayarların çoğunlukla polikarbonat gövdelerden veya alüminyumdan yapıldığını söyleyebiliriz. Bunun uygun fiyat, ağırlık ve ayrıca daha iyi ısı iletkenliği gibi birkaç nedeni olsa da, HP farklı bir kaplama seçeneği isteyen kullanıcılar için yeni bir tasarım sunuyor.

Sonbaharda satışa sunulacak

Şirket geçtiğimiz gün Envy serisinin bir parçası olan ve tasarımında ana değişiklikler sunan yeni ahşap kaplama dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. HP ENVY Wood Series olarak adlandırılan bu dizüstü bilgisayarlar, ahşap detaylarla süslenmiş bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunuluyor. İki farklı özellik ve renkte ahşap seçeneği sunan şirket, bu sayede cihazların daha premium bir görünüm kazandığını belirtiyor.
Teknik özellikler açısından, yeni Envy dizüstü bilgisayarlar Intel Core ve AMD Ryzen mobil işlemci seçenekleriyle gelecek. HP'nin "dünyanın ilk otantik ahşap kaplamalı PC'leri" olarak lanse ettiği bu dizüstü modellerinin önümüzdeki sonbaharda piyasaya sürüleceği açıklanırken, cihazların fiyat etiketlerinin ne olacağı konusunda ise henüz verilmiş bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6519 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp, laptop ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim