Anlık Bildirim

HMD Global fiyatları iPhone X seviyesine çıkarıyor: Nokia 9'un fiyatı 1.000 dolar olabilir

HMD Global'in yeni bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Görünüşe bakılırsa Nokia 9 olarak piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun fiyatı cep yakacak.
Üst sınıf telefon fiyatları deyim yerindeyse uçuşa geçmiş durumda. Şu an pazardaki en pahalı amiral gemisi telefonları Apple ve Samsung satıyor. Görünüşe bakılırsa fiyat konusunda tepe noktada yer alan bu iki şirketin arasına yeni markalar da katılacak. HMD Global gibi şirketlerin fiyatları makul seviyelerde tutacağını düşünüyorsanız muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
Güvenilir ve oldukça sağlam sızıntılarıyla tanınan Nokia Anew isimli Twitter hesabının verdiği bilgiye göre HMD’nin bir sonraki Nokia amiral gemisi akıllı telefonu yaklaşık 1.000 dolar fiyat etiketine sahip olabilir. Şu anda en pahalı Nokia telefonun 700 dolar olduğunu düşünürsek şirketin "fiyat bazında" oldukça ciddi bir sıçramaya hazırlandığını söyleyebiliriz. Böylece şirket çıtayı iPhone X seviyesine çıkarmış olacak.

Fiyatlar iPhone X seviyesine çıkıyor

Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi olacağı söylenen Nokia 9'a, Light isimli şirketin kamera teknolojisinin entegre edileceği konuşuluyor. Yani akıllı telefon muhtemelen fotoğrafçılık yetenekleri ile ön plana çıkacak. Tabii tüm bu bilgilerin şu an için birer spekülasyondan ibaret olduğunu unutmamak gerekir.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Akıllı telefon üreticileri Çinli şirketlerle daha iyi rekabet edebilmek için fiyatlarını düşürmeye mi başlayacak yoksa 1.000 dolar seviyesinde telefonlar görmeye devam mı edeceğiz? Yorum kısmında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10284 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim