Anlık Bildirim

Günde 143 milyar kelime çeviren "Google Çeviri" para kazandırmıyor

Google CEO'su Sundar Pichai, günde 143 milyar kelime çeviren ve şirket için çok önemli miktarlarda gelir oluşturabilecek olan Google Çeviri servisi hakkında ilginç bilgiler paylaştı.
Arama devi Google'ın CEO'su Sundar Pichai, şirketin ikinci çeyrekteki kazanç raporlarını açıkladığı konferansta Google Çeviri ile ilgili önemli bilgileri paylaştı. Bu servisin her gün yaklaşık olarak 143 milyar kelime çevirdiğini belirten Pichai'nin açıklamaları çeviri servisinin paralı olup olmayacağı ile ilgili soru işaretlerine neden oldu.

Google Çeviri paralı mı olacak?

Google Çeviri şu an günde milyarlarca kez kullanılmasına rağmen ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Küresel seyahatlerdeki artışlar ve Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nın, milyonlarca yolcunun aynı anda çeviri hizmetine ihtiyaç duymasını sağladığı belirtilirken, bu sayının her geçen gün daha da arttığı belirtiliyor. 100'den fazla dil desteği sunan Google Çeviri, sıradan çevirilerin yanında sokak tabelaları ve yazıları da çevirebilme özelliklerine sahip.
Konferansta Google Çeviri'nin kullanım detayları ve çapı ile ilgili çeşitli bilgiler sunan Google CEO'sunun bu açıklamaları, şimdiye kadar ücretsiz olan bu hizmetin paralı olup olmayacağı ile ilgili soru işaretleri doğurdu. Her ne kadar Google'ın kısa vadede böyle bir planı olmasa da gelecekte bizler nelerin beklediğini kestirmek şu an için zor görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8384 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sundar pichai, google translate ve
2 etiket daha google çeviri Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim