Anlık Bildirim

Güncelleme: BMC'nin yeni pickup modeli ortaya çıktı

Güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara yerli çözümler geliştiren BMC'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı pickup modeli ortaya çıktı. Aracın tanıtımının Teknofest'te yapılması planlanıyor.

Güncelleme: BMC'nin yeni pickup modeli ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Güncelleme: BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk, geliştirdikleri pickup'ın detaylı görsellerini paylaştı. Fotoğrafları aşağıdaki galeride bulabilirsiniz. Ayrıca aracın sivil olarak da satılabileceği söyleniyor. 
Yerli otomobili üretecek şirketlerden biri olan BMC’den yeni bir araç sürprizi geldi. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı pickup tipi aracı bugün ortaya çıktı.

Zırhlı muharebe araçları ve personel taşıyıcılar gibi pek çok ürünün yanı sıra ana muharebe tankı Altay’ın seri üretimini de üstlenen BMC yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara yerli çözümler geliştiren şirketin yeni pickup’ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun BMC'nin İzmir'deki fabrikasını ziyaretinde gösterildi.

BMC tarafından geliştirilen pickup’a ait isim, teknik özellikler veya yerlilik oranı gibi detaylar henüz belli değil. Aracın özellikle iç güvenlik personelinin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği belirtiliyor. Türkiye'nin arazi koşullarına uygun olarak geliştirilen aracın üstün harekat kabiliyeti ve yük taşıma imkanıyla arazideki personele destek sağlayacağı ifade ediliyor.

Aracın tanıtımının, 17-22 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde yapılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32526 kez okundu.
51 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bmc, bmc pickup ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim