Anlık Bildirim

Gümüş renkli Huawei Mate 20 çalışırken görüntülendi

Huawei'nin yeni Mate 20 serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak sızdırılan bir video ile birlikte Mate 20 çalışırken görüntülendi ve cihazın tasarımı ortaya çıktı.
 Huawei'nin Mate 20 Pro ile birlikte tanıtması beklenen modeli Mate 20 çalışırken görüntülendi. Weibo tarafından yayınlanan kısa videoda cihazın tasarımı ortaya çıkıyor. Yeni Mate 20 serisi 16 Ekim tarihinde Londra'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.

Su damlası çentik, Leica kamera

Yayınlanan video ile birlikte Huawei'nin su damlası çentik modeline Mate 20'de de yer verdiğini görüyoruz. Huawei, Mate 20 ince kenar hatlarına ve su damlası çentiğinin içerisinde selfie kamerasına yer vermiş. Cihazın arka tarafında ise Leica marka kamera sensörleri bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı ise kameranın hemen alt tarafına konumlandırılmış. Mate 20'nin videoda görülen gümüş rengine sahip modelinin haricinde siyah, mavi ve yeşil renk seçeneklerinin de tanıtılması bekleniyor. Videodaki cihazın Mate 20 olup olmadığı ise henüz firma tarafından doğrulanmadı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7345 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei mate 20, mate 20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim