Anlık Bildirim

Güç otomobilinde olsun: Star Wars temalı Renault Zoe satışa sunuldu

Star Wars The Last Jedi'ın vizyona girmesi ile birlikte Star Wars temalı havlu, halı, bilgisayar, telefon gibi ürünlerin ardından şimdi de elektrikli otomobil satışa sunuldu.

Güç otomobilinde olsun: Star Wars temalı Renault Zoe satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Star Wars serisinin hayran kitlesinden kazanç elde etmek isteyen firmalar seriye özel temalı pek çok ürün çıkardı. Star Wars tasarımlı cep telefonu, bilgisayar, havlu, bere, mont, şemsiye ve daha fazlası… Ancak gün geçmiyor ki Star Wars çılgınlığı bir üst boyuta taşınmasın. Şimdi de Star Wars temalı otomobil Renault Zoe Star Wars Edition satışa sunuldu.

Star Wars serisinin sekizinci filmi The Last Jedi vizyona girmesini değerlendirmek isteyen firmalar arasına otomobil firmaları da katıldı. Nissan firması Kylo Ren, Captain Phasma ve TIE Fighters temalı üç konsept aracı fuarda sergilemişti.

Renault ise bir adım daha öteye giderek sınırlı sayıda Renault Zoe Star Wars Edition’ı Fransa’da satışa sundu. 1000 adet üretilecek otomobil Millenium Falcon izleri taşıyor. Bagaj bölümünde, konsolda, çıtalarda, kaputta ve tavanda minimalist tasarımlı öğeler yer alıyor.


Donanım olarak Bose ses sistemi, Wi-Fi, geri görüş kamerası bulunan Renault Zoe Star Wars Edition’ın dört farklı renk seçeneği sunuluyor. Aracın ön satışı başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3808 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, renault ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim