Anlık Bildirim

Google'ın tamamen beyaz olarak yenilenen materyal tasarımından örnekler

Minimalist bir çizgisi olan Google'ın materyal tasarımını tamamen beyaz renk düzeni ile yenileyeceği ortaya çıktı. Haberimizde Google'ın yeni tasarımından örnekler bulabilirsiniz.
Google'ın tasarımcılarının minimalist kullanıcı arayüzlerine büyük bir hayranlık duydukları sır olmasa gerek. Şirket geçen yıllar boyunca basit ve sade olarak adlandırabileceğimiz ve artık bir felsefe haline gelen "materyal tasarım" anlayışını benimsiyor. Gelen son haberler bu tasarım anlayışının daha da sadeleşeceği yönünde.

Google daha da sadeleşiyor

Ortaya çıkan yeni görseller, Google'ın sade olan materyal tasarımının beyaz rengin hakim olduğu bir düzene geçeceği yönünde. Ars Technica tarafından ele geçirilen bu görsellerde, Google'ın Haritalar, Gmail ve Fotoğraflar gibi servislerinin az da olsa renkli hallerinin artık ortadan kaldırılacağı ve bembeyaz bir arayüze dönüşeceğini gösteriyor.
Gmail'deki kırmızı yardımcı araç çubuğu beyaza bürünüyor ve Fotoğraflar'daki renkli simgeler ise daha yumuşak ve daha renksiz varyantlarıyla değiştiriliyor. Aynı şekilde Google Haritalar'daki kısmen renkli alanlar ise yine yerini beyaz hakimiyetine bırakıyor. Yeni tasarımın ne zaman uygulamaya geçirileceği henüz açıklanmazken, örneklerdeki tasarım anlayışının tüm Google servislerine uygulanacağını ise belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7166 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, materyal tasarım ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim