Anlık Bildirim

Google, yeni oyun servisi Stadia için olması gereken internet hızı gereksinimlerini açıkladı

Teknoloji devi Google'ın geçtiğimiz hafta tanıttığı bulut tabanlı oyun servisi Stadia için gerekli olan minimum internet hızı gereksinimleri açıklandı. İşte konunun detayları.
Haberlerimizde sizlere duyurduğumuz üzere, Google geçtiğimiz hafta Stadia adını verdiği yeni oyun akış hizmetini duyurdu. Bulut tabanlı bu hizmet, kullanıcıların Chrome tarayıcısında, Chromecast veya akıllı telefonlarında konsol kalitesinde oynlar oynayabilmelerini sağlıyor. Tabii ki bunun için iyi bir internet bağlantısının da olması şart.

Fiyatlandırma henüz belli değil

Google Stadia'nın başındaki isim Phil Harrison, Kotaku'ya yaptığı açıklamalarda, 1080p çözünürlük ve saniyede 60 kare hızındaki oyunlar için 25 megabit hızında internet bağlantısının olması gerektiğini belirtti. Harrison, 4K çözünürlük ve 60 kare hızındaki oyunlar için ise internet hızınızın 30 megabit olması gerektiğini ifade ediyor.
Oyuncuların bu standartlarda internet bağlantı hızına sahip olmamaları durumunda ise Stadia, oyunları mevcut internet hızına göre düşük bir çözünürlükte oynatacak. Google'ın bu yeni gizmetinin önümüzdeki aylarda hizmete sunulacağı açıklanırken, fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi paylaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10555 kez okundu.
44 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google stadia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim