Anlık Bildirim

Google ve Amazon, akış uygulamaları konusunda anlaşmaya vardı

Uzun bir süredir yaşanan anlaşmazlıklara bir son veren Google ve Amazon, karşılıklı olarak en önemli akış uygulamalarını, kendi ürünlerine entegre etme kararı aldılar.
Teknoloji şirketleri arasında birbirlerinin uygulamalarını destekleme konusunda anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Bunun bir örneği de Google ve Amazon arasında yaşanıyordu. Ancak inatlarından vazgeçen bu iki dev şirket, en önemli akış uygulamalarını kendi ürünlerine entegre etmeyi kabul ettiler.

Kullanıcıları sevindiren gelişme

İlk önce Amazon, Chromecast'i kendi platformunda satmayı bırakmıştı ve ardından Google, Fire TV (Stick) için YouTube uygulamasını geri çekmişti. Artık biten bu çekişmenin ardından, her iki şirket de, kullanıcılarını memnun edecek şekilde ortak noktada buluştu.
Her iki şirketin de duyurduğu üzere, resmi YouTube uygulaması Fire TV'ye geri dönecek ve böylece, dünyanın en büyük video platformundaki videolar tarayıcıya gerek kalmadan TV'den izlenebilecek. Chromecast sahipleri için de iyi haber şu ki, artık bu kullanıcılar da Amazon Prime Video'yu büyük ekrana aktarabilecekler. Tüm bu yeniliklerin önümüzdeki ay kullanıcılara sunulacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim