Anlık Bildirim

Google hesap ayarlarının gizlilik ve güvenlik kontrolü seçenekleri genişletildi

Arama devi Google, kullanıcı hesaplarının gizlilik ve güvenlik seçeneklerini genişlettiğini duyurdu. Artık kişisel mahremiyetinizle ilgili tüm seçenekleri yapılandırabileceksiniz.
Google, kullanıcı hesaplarındaki gizlilik ve güvenlik seçeneklerini artırdığını açıkladı. Facebook skandalından sonra kişisel mahremiyete daha fazla önem vermeye başlayan şirket, hesabınızda hangi bilgilerin kaydedildiğini daha açık bir şekilde göstermeye başladı.

Google kişisel verilerinize erişimi kolaylaştırıyor

Google profil sayfasına eklenen arama çubuğu, istediğiniz seçeneğe ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Eğer değiştirmeyi istediğiniz seçeneği bulamazsanız, bu sayfayı kullanarak Google tarafından destek alabilmeniz mümkün. Ayrıca hesabınızla ilgili en temel görevlerin nasıl yapılacağı yeni seçeneklere eklenmiş durumda.
Veri ve Kişiselleştirme sekmesi ile cihazınızın konumu, kayıtlı ses dosyalarınız, Google Assistant ile konuşmalarınız ve Youtube arama geçmişiniz gibi bir çok seçeneği kontrol edebiliyorsunuz. Google'ın ayrıca gizlilik ayarlarınıza genel bir bakış sağlayan ve seçeneklerin tam olarak ne işe yaradığını size bildiren yardımcı bir özellik sunmaya başladığını da belirtmeden geçmeyelim. Bu güncelleme şimdilik Android cihazlarda aktif durumda ve yakında iOS cihazlara da gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim