Anlık Bildirim

Google düşük fiyatlı akıllı telefon modelleri üretecek

Teknoloji devi Google, 2019 yılında uygun fiyatlı bütçe dostu telefonlar üreterek, Apple'ın yaşadığı düşüşü değerlendirmek istiyor. İşte Google'ın belirlediği yol haritası.
İnternet devi Google'ın 2019 yılı için planladığı yeni stratejiler belli oldu. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, Apple'ın bu yıl iPhone satışlarında yaşadığı düşüşü değerlendirmek için, düşük fiyatlı Pixel akıllı telefonlar üretmeyi planlıyor.

Kullanıcıları kendi ekosistemine çekmek istiyor

ABD'li dev şirket yüksek fiyatlar nedeniyle amiral gemisi modelleri satın alamayan kullanıcıları, kendi ekosistemine çekmek istiyor. Özellikle yenim nesil iPhone modellerinin düşük satışı, Google'ın iştahını kabartmış durumda ve rakibinin bu dezavantajını avantaja çevirmek için hızlı hareket etme niyetinde.
Google'ın uygun fiyatlı akıllı telefonu, gelişmekte olan pazarları hedefleyen ilk premium olmayan model olacak. Geçtiğimiz Ekim'de piyasaya sürülen Pixel 3 modellerinin 799 dolardan başladığı düşünülürse, şirket yeni akıllı telefon modeli için cazip bir fiyat etiketi belirlemek zorunda. Önümüzdeki dönemde bu bütçe dostu Pixel modellerinin detaylarının da açığa çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim