Anlık Bildirim

Google dökümanlarınızı Dropbox içerisinde düzenleyebilirsiniz

Bundan böyle Google dökümanlarınızı Dropbox hesabınızda düzenleyebileceksiniz. Yeni iş birliği ile iki büyük bulut depolama devi ofis tarafında güçlerini birleştiriyor.

Günümüzde pek çok bulut depolama platformu var ve kullanıcılar ihtiyaçlarına göre tercih yapabiliyorlar. Bununla birlikte birden fazla platform kullananlar her dosya için ayrı işlem yapma konusunda sıkıntı yaşıyor. Bu bakımdan ortak harekete ihtiyaç var.

Kolaylık sağlıyor

Sektörün en büyük iki ismi Google Cloud ve Dropbox bu anlamda önemli bir adım atıyor. Yapılan ortaklık kapsamında Google Docs, Sheets ve Slides dosyalarınızı Dropbox hesabınızda düzenleyebileceksiniz.

Kullanıcının bunun için Google Cloud ve Dropbox platformlarında hesabına giriş yapması gerekiyor. Sonrasında istediği klasöre Google dökümanlarını aktarabiliyor. Ayrıca paylaşmak, ortak çalışmak, erişim izinleri ayarlamak ve geri bildirim almak da mümkün.

Dün itibariyle başlayan ortaklık şimdilik Dropbox Business kullanıcıları için beta sürümünde geçerli. Android ve iOS uygulamalarında da bu özellik kullanılabilecek. Yakın zamanda özelliğin tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim