Anlık Bildirim

Google’dan yeni bir “Phone X” paylaşımı daha

Google yöneticisi tarafından iPhone XS ve Pixel 3’ün gece çekim performansını karşılaştıran bir fotoğraf yayınlanmıştı. Bugün ise benzeri bir karşılaştırma Google’un resmi Twitter hesabından geldi.
Google’dan yeni bir “Phone X” paylaşımı daha Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz hafta Google’ın pazarlama yöneticisi Marvin Chow, Twitter hesabından “Phone X” ve Pixel 3 modellerini karşılaştıran bir reklam görseli paylaşmıştı. iPhone XS ile çekildiği belirtilen fotoğraf oldukça karanlıkken, Pixel 3 modelinin çektiği fotoğrafta her şey net olarak görülebiliyordu. Bugün benzeri bir paylaşım Google’a ait resmi Twitter hesabından geldi.

Cihazların çekim anındaki fotoğrafları da paylaşıldı

Hazırlanan fotoğraflar için bu sefer göl kenarında bir ev seçilmiş. Gif şekline getirilen görsel önce “Phone X” modelinin sonra Pixel 3 modelinin çektiği fotoğrafı gösteriyor. Phone X ismi verilen cihazın iPhone XS olduğu küçük bir yazıyla belirtilmiş. Google’ın geliştirdiği Night Sight gece çekim özelliği yine iyi bir iş çıkarmayı başarmış. iPhone XS’in çektiği fotoğraf ise oldukça karanlık gözüküyor.

Bu paylaşımın ardından bir süre geçtikten sonra aynı Tweet’in altına iPhone XS ve Pixel 3 modellerinin çekim sırasındaki fotoğrafları da paylaşıldı. Google, akıllardaki şüpheleri azaltmak için bu sefer bu fotoğrafı da eklemiş gibi. Yapılan Twitter paylaşımını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14306 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim