Anlık Bildirim

Google, GDC 2019’da “oyunun geleceğini” görmeye davet ediyor

Her sene düzenli olarak gerçekleşen “Game Developers Conference” etkinliğine bir haftadan az bir süre kaldı. Google, resmi Twitter hesabından GDC 2019 ile ilgili paylaşımda bulundu.
Google’dan GDC 2019 paylaşımı Tam Boyutta Gör
Google’ın çevrimiçi oyun servisi geliştirdiği uzun zamandır bilinen bir gerçek. Geçtiğimiz sene bazı kullanıcılar Assassin’s Creed Odyssey oyunuyla servisi test etme şansı buldular. Hatta servis için geliştirildiği düşünülen bir oyun kolunun görsellerini de sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise Google’ın resmi Twitter hesabından “oyunun geleceği” söylemli bir paylaşım yapıldı.

Project Stream’i görmemize çok az kaldı

Game Developers Conference önümüzdeki Pazartesi günü başlıyor. Google’ın etkinliği ise 19 Mart tarihinde yapılacak. Bu bilgilerle birlikte oyunculuk temalı bir videoyu da görebiliyorsunuz. Tabii ki “oyunun geleceği” sözüyle bahsedilmek istenenin Project Stream olduğunu net olarak biliyoruz. Ancak bizi tam olarak hangi ürünlerin veya nasıl bir platformun beklediği konusunda henüz herhangi bir fikrimiz yok. Örneğin sadece servisten ziyade bu etkinlikte fiziksel bir cihaz da görebiliriz.

Kısacası çevrimiçi oyun servisi Project Stream için heyecanlı bekleyiş yakında sona erecek. Google’ın oyun sektörüne attığı bu büyük adımın sonuçlarını da görmeye başlayacağız. Etkinliği bu bağlantı üzerinde bulunan Google resmi YouTube kanalından canlı bir şekilde takip edebileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim