Anlık Bildirim

Google bu sene Pixel marka bir akıllı saat çıkarmayacak

Arama devi Google'ın bu yıl Pixel Watch isimli bir akıllı saat çıkaracağına yönelik söylentiler vardı. Şirketin önemli bir yöneticisi 2018 için böyle bir planlarının olmadığını açıkladı.

Google bu sene Pixel marka bir akıllı saat çıkarmayacak Tam Boyutta Gör

Son birkaç aydır Google'ın bu yıl Pixel markalı bir Wear OS akıllı saat çıkarabileceğine yönelik söylentiler var. Şirketin yeni Pixel akıllı telefonlarını tanıtmak için Ekim ayında bir etkinlik gerçekleştirmesi bekleniyor. Yeni Pixel Watch'un bu etkinlikte duyurabileceğine inanılıyordu. Google, bu yıl yeni bir akıllı saat çıkarmayacağını doğruladı.

Wear OS mühendislik direktörü Miles Barr bu hafta Berlin'deki IFA 2018'de, teknoloji sitesi Tom’s Guide'a Google’ın bu yıl kendi akıllı saatini çıkarmayacağını söyledi. Barr ayrıca "Herkese uyan bir akıllı saat çıkarmak, henüz o noktada olduğumuzu düşünmüyorum. Şu an için iş ortaklarımıza odaklanmış durumdayız" dedi. Google bunun yerine Wear OS işletim sistemini iyileştirmeye mesai harcayacak.

Qualcomm yeni akıllı saat işlemcisini tanıtacak

Google henüz bir akıllı saat çıkarmayı düşünmese de Wear OS platformunu parlak bir yıl bekliyor. Qualcomm yakında Wear OS işletim sistemi ile çalışan akıllı saatlere özel olarak geliştirdiği yeni işlemcisini tanıtacak. Buna rağmen Google'ın kendi akıllı saatini çıkarmaya yönelik bir düşüncesinin olmaması son derece enteresan.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim