Anlık Bildirim

Google Stadia’nın oyunları ve fiyatlandırması yarın açıklanacak

Google’ın çevrimiçi oyun servisi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Ancak etkinlik sırasında fiyatlandırma ve oyunlardan bahsedilmedi. Yarın gerçekleşecek etkinlikte bu bilgiler duyurulacak.
Google Stadia, 6 Haziran etkinliği Tam Boyutta Gör
Google’ın uzun süre sızıntılarıyla gündemi meşgul eden çevrimiçi oyun servisi, Mart ayında resmiyet kazanmıştı. Stadia ismindeki yeni servisin nasıl çalışacağı ile ilgili yapılan duyuru da oyunlar ve fiyatlandırma gibi önemli konulardan bahsedilmedi. Google, yarın düzenleyeceği etkinlikle birlikte Stadia fiyatlandırmasını ve oyunlarını açıklayacak.

“Bazı haberler E3’ü beklemez”

Bildiğiniz gibi 11 Haziran tarihinde oyun dünyasının en önemli fuarlarından olan E3 2019 başlayacak. Google da paylaştığı video da “Bazı haberler E3’ü beklemez.” diyerek 6 Haziran tarihinde kendi etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı. Şu an için herhangi bir sızıntı olmadığından, hangi oyunları göreceğimiz büyük merak konusu.

Etkinlik Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Ayrıca bu bağlantı üzerindeki Stadia YouTube kanalı aracılığıyla etkinliği canlı olarak izleyebileceksiniz. Tabii ki DonanımHaber’i takipte kalarak da Stadia için duyurulan tüm yeni bilgileri öğrenebilirsiniz.

Kısacası özellikle abonelik fiyatı konusunda birçok tartışma dönen Stadia ile ilgili detayları öğrenmek için bir gün daha beklememiz gerekecek. Google, Stadia sayesinde oyun tarafında istediği sonuçları alabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6339 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, etkinlik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim