Anlık Bildirim

Google Play sertifikası alan Honor 20 Pro global pazara göz kırptı

Piyasadaki en iyi uygun fiyatlı amiral gemilerinden biri olan Honor 20 Pro, Google Play sertifikalı cihazlar listesine eklendi. Akıllı telefon yakında global pazarda piyasaya sürülebilir.
Honor 20 Pro bir aydan uzun bir süre önce tanıtılmasına rağmen hala sadece Çin'de satılıyor. Gecikmenin temel nedenlerinden biri cihazda Google Play hizmetlerinin olmamasıydı. Ancak Honor 20 Pro'nun Google Play sertifikalı cihazlar listesine eklenmesi ile birlikte bu durum değişti.
Yani artık akıllı telefonun global pazarda piyasaya sürülebilmesi için önünde hiçbir engel yok. Sertifika listesinde, Honor 20 Pro'nun Huawei Nova 5T Pro olarak da listelendiğini görüyoruz. Bu da cihazın bazı pazarlarda Honor yerine Huawei markası taşıyabileceği anlamına geliyor.

Honor 20 serisi 14 günde 1 milyon sattı

Honor 20 Pro kesinlikle piyasadaki en iyi uygun fiyatlı amiral gemilerinden biri. Akılı telefon hem güçlü teknik özellikler sunuyor hem de fiyatı oldukça makul seviyede.
Bununla birlikte ABD'nin Çinli şirkete uyguladığı ticaret yasağı, dünya genelindeki Huawei müşterilerinin gelecekteki yazılım güncellemeleri ve desteğiyle ilgili büyük bir endişe içerisine girmelerine neden oldu.
Ancak Huawei'nin ana vatanı Çin'de tüketiciler kendi markalarına sahip çıkarak Honor 20 serisinin ilk 14 günde 1 milyonluk satış rakamına ulaşmasını sağladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim