Anlık Bildirim

Google Play Store’un yeni tasarımı dağıtılmaya başlandı: Nasıl yüklenir?

Google Play Store’un materyal tasarımla yenileneceği uzun zamandır biliniyordu. Yeni tasarım an itibariyle dağıtılmaya başlandı. Yeni Google Play güncellemesinin nasıl yükleneceği haberimizde.
Google Play Store yeni tasarımı nasıl yüklenir? Tam Boyutta Gör
Materyal tasarım anlayışı, Google’ın tüm uygulamalarında iyice kendini göstermeye başlıyor. Bunlardan en sonuncusu Google Play Store oldu. Beyaz rengin daha fazla hakim olduğu yeni uygulama arayüzü dağıtılmaya başlandı. Yeni tasarımı içeren güncelleme yavaş yavaş tüm kullanıcılara yayılacak.

Nasıl yüklenir?

Materyal tasarımlı yeni arayüz, Google Play Store uygulamasının 15.1.24 sürümüyle kullanıcılara sunuluyor. 15.1.24 sürümü bazı kullanıcılara gönderilmeye başlandı bile. Herkese ulaşması uzun zaman alacaktır. Beklemeden yeni arayüzü denemek istiyorsanız Google Play Store 15.1.24 sürümünün APK dosyasını bu bağlantı üzerinden indirip kurabilirsiniz.

Önemli uyarı: Bazı kullanıcılar bu sürümden sonra Play Store ile ilgili sorunlar yaşadıklarını belirtiyorlar. Bunu dikkate almanız ve yükleme kararı vermeden önce araştırmanızı öneriyoruz. Haberi hazırlarken kullandığım görsellerde görebileceğiniz üzere kendi cihazım üzerinde yaptığım testlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak görünen o ki bazı modellerde sorunlar çıkabiliyor. 

Kurulumu gerçekleştirdikten sonra yeni arayüzü deneyimleyebiliyorsunuz. 15.1.24 sürümünü yüklemenize rağmen uygulama eski tasarımıyla açılabilir. Böyle bir durumda uygulama ayarları kısmından Google Play Store verilerini temizleyip, durmaya zorlayın. Uygulamaya bir-iki girişiniz sonrasında yeni arayüzün hazır olduğunu göreceksiniz.

Google Play Store yeni tasarımı nasıl yüklenir? Tam Boyutta Gör

Tabii ki haberimiz içerisinde yer alan görseller yardımıyla da yeni arayüzü inceleyebilirsiniz. Önceki arayüzde bulunan yeşil kısımların yerini beyaza bırakması gözleri biraz yoruyor. Büyük ihtimalle yakın zamanda karanlık mod desteği de alacağı için yeni tasarım daha sade tutulmuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
49480 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google play store, google play ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim