Anlık Bildirim

Google Pixel 4'ün 15 Ekim'de tanıtılacağı resmen açıklandı

Teknoloji devi Google'ın uzun bir süredir merakla beklenen akıllı telefon modeli Pixel 4'ün tanıtım tarihi onaylandı. Şirket 15 Ekim'de yapacağı lansman etkinliğiyle cihazı görücüye çıkaracak.
Google'ın yaklaşan akıllı telefon modeli olan Pixel 4'ün tasarımından özelliğine kadar sızmayan veya resmi olarak açıklanmayan bir tarafı kalmadı. Cihazın ne zaman tanıtılacağı da dilden dile dolaşıyordu ve beklenen açıklama Google'dan geldi.

Başka cihazlar da tanıtılabilir

Google basına gönderdiği davetiyelerde Pixel 4'ü 15 Ekim tarihinde tanıtacağını duyurdu. Şirketin gönderdiği davetiyede "Google tarafından yapılan yeni şeyleri görmeye gel." gibi bir ifadenin yer alması ise bu tanıtım etkinliğinde Pixel 4 modeli ile beraber başka cihazların veya servislerin de tanıtılacağına işaret ediyor. Bu cihazlar yeni Google Home ve Chromebook modelleri olabilir.
Etkinlik programı ne olursa olsun gecenin yıldızının Pixel 4 olacağı su götürmez bir gerçek. Google uzun bir süredir akıllı telefonlarında tek kamera kullanmaya devam ederken, rakipleri ikili, üçlü hatta dörtlü kameralara geçmiş durumda. Şirketin Pixel 4 modelinde çift kamera kurulumuna geçmesi bekleniyor. Tüm bu söylentilerin ne denli doğru olduğunu ise 15 Ekim tarihinde hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim