Anlık Bildirim

Google Pixel 4, nane yeşili ve beyaz renklerde ortaya çıktı

Google'ın önümzüdeki dönemde piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu Pixel 4 ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de cihazın iki farklı renk seçeneği ortaya çıktı.
Teknoloji devi Google, geçtiğimiz haftalarda sızıntıların önüne geçmek için cihazın resmi bir görselini paylaşmıştı. Görüntüde sadece siyah renk seçeneği ile görülen Pixel 4'ün iki farklı renkte daha görseli yayınlandı.

Yıl sonuna doğru tanıtılması bekleniyor

Görsellerde de göründüğü üzere Google Pixel 4'ün nane yeşili varyantı sarı bir açma kapama tuşu ile gelirken, beyaz versiyonu ise mavi renkte bir açma kapama düğmesine sahip. Öte yandan siyah modelin güç düğmesinin ise beyaz renkte olması dikkat çekiyor.
Bununla birlikte görsellerden birindeki kamera yerleşim hatası, bu sızıntıların Google'dan gelmediğine işaret etse de, bu görsellerin konuyu yakından takip eden biri tarafından oluşturulmuş olma ihtimali mevcut. Google'ın büyük olasılıkla Pixel 4 ve Pixel 4 XL’i en yeni Qualcomm Snapdragon 855 işlemci ile donatması ve cihazların kutudan Android Q işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5097 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, pixel 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim