Anlık Bildirim

Google Pixel 3a ve 3a XL render görüntüleri sızdı

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı yeni orta segment akıllı telefon modelleri Pixel 3a ve 3a XL'in render görüntüleri sızdı. İşte uygun fiyatlı Pixel modellerinin detayları.
Uzun bir süredir Google'ın orta segment cihazlar üreteceği söyleniyordu. Şirketin, Pixel 3a ve Pixel 3a XL olarak adalandırdığı ve amiral gemisi modellerine oranla daha bütçe dostu olan bu akıllı telefonları Google I / O 2019 etkinliğinin ilk gününde, yani 7 Mayıs tarihinde tanıtması bekleniyor.

Standart tasarım

Android Headlines sitesinde, özel başlığıyla yayınlanan bir haberde, Google Pixel 3a ve 3a XL modellerine ait olduğu iddia edilen resmi render görüntüleri paylaşıldı. Görsellerde akıllı telefonların birbirlerinden çok da farklı olmadığını gösterirken, Pixel 3a XL modelinin render görüntülerin aksine daha büyük olması bekleniyor.
Bunun dışında telefonların tasarımları standartların dışına çıkmamış ve kalın çerçevelere sahip olduklarını söyleyebiliriz. Pixel 3 XL'den farklı olarak, Pixel 3a XL modeline herhangi bir çentik yer almadığı da göze çarpan diğer bir detay. Bilgiler şimdilik bu şekilde ancak önümüzdeki günlerde cihazlarla ilgili daha fazla detaylarının su yüzüne çıkmasını bekliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim