Anlık Bildirim

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin ekran özellikleri ve renkleri sızdı

Google'ın yeni akıllı telefon modelleri olan Pixel 3 ve Pixel 3 XL'in tanıtılmasına saatler kala sızıntılar durmak bilmiyor. Şimdi de cihazların ekran özellikleri ve renkleri ortaya çıktı.
Teknoloji devi Google'ın başta akıllı telefonları Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL olmak üzere yeni teknolojik cihazlarını tanıtacağı etkinliğe saatler kaldı diyebiliriz. Bu cihazlarla ilgili bugüne kadar birçok bilgi sızdı cihazlar tanıtılana kadar da sızmaya devam edecek gibi görünüyor.

Lansmana saatler kala sızıntılar durmuyor

Ortaya çıkan bir broşür, Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefon modellerinin ekran ve renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Broşürde yer alan bilgiye göre iki cihaz da 1080p çözünürlüğe sahip 5.5 inç ve 6.3 inçlik ekranla gelecek ve beyaz, siyah ve pembe renk seçeneklerine sahip olacak.
Eğer broşürde yer alan 1080p çözünürlük doğruysa, Pixel 3 XL'nin iki önceki versiyonlara göre daha düşük bir ekran çözünürlüğüne sahip olacak demektir. Zira, Pixel XL'nin ekranı QHD ve Pixel 2 XL'nin ise QHD+ çözünürlüğe sahipti. Cihazların diğer detaylarını ise yarın düzenlenecek olan lansman etkinliğinde öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim