Anlık Bildirim

Google Pixel 3 serisinin lansman tarihi ortaya çıktı

Arama devi Google'ın yeni nesil Pixel telefonlarını hangi tarihte duyuracağı daha açıklanmadı. Yayınlanan yeni bir reklam Pixel 3 serisinin lansman tarihini açığa çıkarmış durumda.
Google şimdiye kadar Pixel akıllı telefonlarını hep 4 Ekim tarihinde duyurdu. Şirket 2016'da resmiyet kazanan ilk Pixel serisini ve 2017'de piyasaya sürülen Pixel 2'yi bu tarihte tanıttı. Yakında gelecek olan Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin de 4 Ekim'de resmi olarak duyurulması bekleniyor. Böylelikle arama devi üst üste üçüncü kez aynı tarihi seçmiş olacak.
Peki, 4 Ekim’de duyurulacağını edileceğini nereden biliyoruz? Google'ın kendisi Kanada’da yayınlanan bir reklam aracılığı ile bunu açığa çıkarmış gibi görünüyor. Reklama göre yeni nesil Pixel telefonlar daha öncekiler gibi 4 Ekim tarihinde resmen tanıtılacak.

Geri sayım başladı

Bahsi geçen reklamın gerçekten Google tarafından verilip verilmediğinin henüz doğrulanmadığını belirtelim. Ancak, daha önceki iki Pixel telefon lansmanı 4 Ekim'de gerçekleştiğinden, Google'ın yeri seriyi yine bu tarihte duyurmak isteyebileceği belirtiliyor. Ne yazık ki akıllı telefonların ne zaman satışa sunulacağı konusunda bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim