Anlık Bildirim

Google Pixel 3 XL tanıtımına sayılı günler kala Hong Kong’da satışa çıktı

Google'ın 3 gün sonra tanıtacağı yeni cihazı Pixel 3 XL, resmi tanıtımından Hong Kong'da 2027 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıktı. Cihazın kutu içeriği ve detayları haberimizde.
Google, 9 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte iki yeni amiral gemisi cihazı Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in tanıtımını gerçekleştirecek. Pixel 3 XL’in tasarımı ve teknik özelliklerine dair bugüne kadar sayısız sızıntı gerçekleşti. İnternette yayılan tonlarca fotoğrafı, videosu ve detayları ile Google Pixel 3 XL, şüphesiz bugüne kadar en çok sızdırılmış akıllı telefonlardan biri.
Bu seferki sızıntı ise öncekilerden çok daha şaşırtıcı. Cihaz, tanıtım etkinliğine 3 gün kala Hong Kong’da WahPhone Digital isimli bir şirket tarafından 2.027 dolardan(12.400+ TL) satışa sunuldu. Dünyaca ünlü teknoloji platformu Engadget, satışa sunulan cihazın inceleme videosunu yayınladı.
 
Videoda Just Black renk seçeneğiyle karşımıza çıkan cihaz kutusundan bir çift USB-C uçlu kulaklık, USB-C – 3.5mm kulaklık adaptörü, USB-C – USB-C kablosu, USB-C – USB-A adaptörü ve 18W USB-C güç adaptörü ile çıkıyor. Cihazın kutusunda 6.3 inç genişliğinde bir ekrana ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olması dışında teknik özelliklerine dair çok fazla detay yer almıyor.
Engadget ekibinin cihazda yaptığı CPU-Z testine göre Snapdragon 845 işlemciye sahip olan cihaz, 4 GB’lık bir RAM ile karşımıza çıkıyor. Çok büyük ihtimalle cihaz birden fazla RAM seçeneği ile satışa çıkacak. 3720 mAh gücünde bir pile sahip olan cihaz, şaşırtıcı olmayan şekilde Android’in en üst sürümü Android 9 Pie ile kutusundan çıkacak. Cihaz ayrıca 2960 x 1440 piksel çözünürlüğünde OLED bir ekranla karşımıza çıkacak.
İkisi önde, bir tanesi ise arkada olmak üzere 3 kamera sensörüne sahip olan cihazın, ön kameraları 8 MP+ 8 MP çözünürlüğünde, arka kamerası ise 12,2 MP çözünürlüğünde. Cihazın ana kamerası saniyede 30 kare hızında 4K video çekebiliyor, selfie kamerasında ise video kayıtları 1080p çözünürlük ile kısıtlı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim