Anlık Bildirim

Google Pixel 3 XL'in kutusu ve aksesuarları internete düştü

Google tarafından çok kısa bir süre sonra tanıtılacak Pixel 3 serisiyle ilgili sızıntıların arkası kesilmiyor. Bu kez de Pixel 3 XL'in kutusu ve aksesuarlarının görüntüsü yayınlandı.
Önümüzdeki günlerde resmen tanıtılacak olan Google Pixel 3 XL’in perakende kutusu internete düştü. WahPhone Digital’in Facebook sayfasındaki sızıntılara göre Pixel 3 XL’nin kutusu geçen yılki Pixel 2 XL modelininkinden çok farklı görünmüyor.
Sızıntı ayrıca akıllı telefonun büyük ekranını, iPhone X tarzı çentikli tasarımını ve hatta Ayarlar menüsünün açık olduğu yakın plan fotoğrafını da gözler önüne seriyor. Pixel 3 serisiyle ilgili haberler bununla sınırlı değil. Unwire HK isimli internet sitesi tarafından yayınlanan bir başka görüntü de Pixel 3 XL kutusunun içinde neler olduğunu gösteriyor.

Pixel 3 serisi 9 Ekim'de tanıtılacak

Google’ın yaklaşan akıllı telefonu, kablolu USB-C kulaklık, USB-C şarj cihazı, kulaklık jakı adaptörü ve hızlı geçiş adaptörü ile gelecek gibi görünüyor. Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini 9 Ekim 2018 tarihinde resmen tanıtacak. Şirketin aynı etkinlikte Google Pixel Stand ve Pixelbook 2 gibi diğer ürünlerini de duyurması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5385 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim