Anlık Bildirim

Google Mesajlar uygulamasına spam engelleme özelliği geldi

Google’un mesajlaşma uygulamasına son gelen güncelleme ile artık spam mesajlarla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. 3.9 sürümlü yeni versiyon bazı kullanıcılar için yayınlanmaya başlandı.
Google Mesajlar'a spam engelleme özelliği geldi Tam Boyutta Gör
Telefonlarımıza gelen spam mesajlar çoğumuz için büyük sorun teşkil ediyor. Bunun farkında olan Google, spam mesajlardan koruma sistemini kullanıma sunuyor. Artık Google Mesajlar uygulamasını kullananlar daha az spam mesajla karşılaşacaklar.

Güncelleme resmi olarak dağıtılıyor

Geçtiğimiz ay APK’sı üzerinden fark edilen özellik resmi olarak dağıtılmaya bugün itibariyle başlandı. Güncellemeden sonra uygulamaya giren bazı kullanıcılar “Yeni spam koruması” hakkında çıkan bir bildirimle karşılaşıyorlar. Bildirimin tam içeriği ise bu şekilde; Spam gönderileri tanımaya yardımcı olmak için Google, size mesaj gönderen telefon numaralarını ve mesajlaşma saatlerini geçici olarak depolar. Ancak telefon numaranız veya bu mesajın içeriği saklanmaz.

Google Mesajlar'a spam engelleme özelliği geldi

Kısacası kişisel verilerin mahremiyetine de önem vererek bu hizmeti başlattıklarını açıklamışlar. Kullanmak istemeyen kullanıcılara ayarlar kısmında spam koruma özelliğini kapatma imkanını da sunulmuş. Gelen mesajlarınızdaki veriler yardımıyla gelişerek sistemin spam mesajları tanıma yeteneği zamanla artacak. Son olarak Android.com üzerinden ulaşılabilen mesajlar uygulamasına ait web arayüzünün de yakın zamanda Google.com altına taşınacağı öğrenilmiş.

Mesajlar: Google Play

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim