Anlık Bildirim

Google Keep, Play Store'da 500 milyon indirmeyi geride bıraktı

Google'ın popüler not alma uygulaması Google Keep, Play Store'da 500 milyon indirmeyi aşarak oldukça büyük bir kilometre taşını geride bıraktı. Detaylar haberimizde.
Google Keep, Play Store'da 500 milyon indirmeyi geride bıraktı
 
Google Keep, tüm mobil cihazlarınız ve kişisel bilgisayarınız üzerinden kullanabileceğiniz oldukça verimli ve kullanışlı bir not tutma programı. Keep'e  kaydettiğiniz her şey Google hesabınıza bağlı olduğundan ve Google hesabınıza giriş yapılan her cihazdan notlarınıza ulaşabilmeniz mümkün olduğundan dolayı Keep, not almanın ve hatırlamanız gereken şeyleri takip etmenin oldukça pratik bir yolu.
Uygulamada karanlık mod, başka kullanıcılarla eş zamanlı not oluşturma, konuma dayalı hatırlatıcılar hazırlama, ses kayıtlarını notlara dönüştürerek kaydetme gibi pek çok kullanışlı özellik yer alıyor.
Google KeepPlay Store'da 500 milyon indirmeyi aşarak oldukça büyük bir kilometre taşını geride bıraktı. Bu çok büyük bir başarı gibi gözükmese de Google Keep, GMS (Google Mobil Servisleri) paketinin bir parçası değil ve Android cihazlara diğer bazı Google uygulamaları gibi kullanıcıya ulaşmadan yüklenmiyor. Yani indirme sayıları oldukça gerçekçi ve kullanıcıların uygulamaya göstermiş oldukları rağbeti temsil ediyor.
Google Keep'i Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları buradan ve Google Chrome üzerinden bilgisayarında kullanmak isteyenler buradan indirebilirler. Ayrıca web sürümüne de buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim