Anlık Bildirim

Google Haritalar uygulamasının iOS versiyonu güncelleme aldı

Arama devi Google'ın Haritalar uygulaması, iOS cihazlar için yeni bir güncelleme aldı. Popüler harita servisine gelen tüm yenilikleri ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...
Google Haritalar'ın iOS versiyonu, yakınlarda meydana gelen önemli olayları listeleyen yeni bir bölüm ve oldukça faydalı olabilecek yeni özellikleri barındıran bir güncelleme aldı. Lafı fazla uzatmadan popüler servise gelen yeni özelliklere göz atalım.

Çevrenizdeki etkinlikleri görebileceksiniz

Yeni etkinlikler bölümü, kullanıcıların bulundukları konumda neler olup bittiğine bağlı olarak listelenen çeşitli etkinlikleri keşfetmelerini sağlıyor. Google bu bölümde yer alan etkinliklerin, gösterilerden, sinema seanslarına kadar her şeyi kapsayabileceğini belirtiyor. Bu bölüme Keşfet sekmesi altında yer alan karo simgesine tıklayarak ulaşabiliyorsunuz.
Google Haritalar'ın 4.57 sürümündeki diğer bir yeni özellik de yükseklik grafiği. Yürürken veya bisiklete binerken söz konusu rota için ne kadar fiziksel çaba sarfettiğinizi gösteren bu bölüm bir de yükseklik grafiği ile destekleniyor. Ayrıca uygulamaya eklenen eşleştirme özelliği ile kendi zevklerinize göre mükemmel bir yer bulabilmenize olanak sağlandığı da belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim