Anlık Bildirim

Google Haritalar'da radar simgeleri test ediliyor

Teknoloji devi Google'ın bir süre önce yollardaki radarları Google Haritalar'da göstereceğini sizlere duyurmuştuk. Gelen haberlere göre şirket bu özelliği test etmeye başladı bile.
Araba kullananların en korktukları şeyin başında radara yakalanmak ve ceza ödemek geliyor. Her ne kadar bu durumdan kaçınmak için hız kurallarına uymamız gerekiyorsa da, yakında Google Haritalar size hangi bölgelerde radar uygulaması olduğunu gösterecek.

Radarlar simgelerle gösterilecek

Android Police'in haberine göre Google Haritalar'ın yeni versiyonu yollara eklenen radar simgeleriyle gelecek. Zira Google bu özelliği test etmeye başladı bile. Görselde de görebileceğiniz gibi Google Haritalar uygulamasında, yol üzerindeki radar uygulama noktaları kamera simgeleriyle belirtilmiş durumda.
Google, sahip olduğu Waze şirketi ile yol çalışmalar, trafik sıkışıklıkları ve diğer olumsuzluklar ile ilgili bilgi verebilirken Google Haritalar bu özelliklerden bazılarına sahip değil. Bu özelliğin gelmesiyle birlikte Google Haritalar'ın da önemli bir avantaja sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu hız simgeleri şimdilik belli bir kullanıcı grubuyla test ediliyor ve ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim