Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar portre özelliklerini iOS’a getirdi

Geçtiğimiz ay Android kullanıcılarına sunulan Bokeh ve Color Pop özellikli güncelleme iOS platformuna da sunuldu. Uygulamaya eklenen yeni özelliklere gelin yakından bakalım.
Google Fotoğraflar portre özellikleri iOS’da Tam Boyutta Gör
Android için Google Fotoğraflar uygulaması, portre özellikleriyle donatılmış güncellemesini daha öncesinde yayınlamıştı. Aradan bir ay geçtikten sonra aynı özellikler iOS platformuna da an itibariyle sunulmaya başlandı. Google Fotoğraflar uygulamasının yeni özelliği çektiğiniz portre resimlere derinlik ayarı yapıp, arka planı bulanıklaştırarak, odak noktasını daha net hale getirebiliyor. Yani fotoğraflarınıza Bokeh efekti kazandırabiliyorsunuz.

Sonuçlar oldukça iyi

Google fotoğraflar ile sonradan yapılan Bokeh efektinde oldukça iyi sonuçlar alınabiliyor. Kullanan kişiler Apple’ın dahili fotoğraf uygulamasından bile daha çok beğenilen sonuçlar aldıklarını belirtmişler. Fotoğraflara derinlik efekti katan benzeri uygulamalar App Store’da hali hazırda bulunsa da Google’ın ürettiği sonuçlar oldukça gelişmiş düzeyde.

Color Pop özelliği ise fotoğrafın yalnızca belli bir bölgesini renkli bırakıp geri kalanını siyah yapmanıza yarıyor. Örneğin bir portre fotoğrafında kendinizi seçip renkli bırakabilir ve arka planın siyah olmasını sağlayabilirsiniz. An itibariyle iOS için yayınlanan bu iki özelliği, Google Fotoğraflar uygulamanız en son sürümündeyse anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim