Anlık Bildirim

Google, Duo uygulaması için web sürümü hazırlıyor

Google’un kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen görüntülü görüşme uygulaması Duo sadece mobil cihazlarda kullanılabiliyordu. Görünen o ki uygulama için web arayüzü hazırlanıyor.
Google Duo web sürümü Tam Boyutta Gör
Google, mesajlaşma hizmetleriyle üst üste başarısızlıklar yaşasa da, görüntülü görüşme uygulaması olan Duo kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti. Kullanımı kolay ve sade arayüzü sayesinde hızla popüler hale geldi ve sadece Android tarafında 1 milyar indirilme sayısına ulaşabildi. Görünen o ki firma uygulamaya verdiği önemi artıracak.

Web sürümü geliyor

Uygulama şu an iOS ve Android cihazlar dışında kullanılamıyor. Ulaşılan bilgilere göre Google, Duo uygulaması için web sürümü hazırlamaya başlamış. Bu web arayüzü Chrome başta olmak üzere Firefox, Safari gibi pek çok popüler tarayıcıda kullanılabilecek. Duo uygulamasının web sürümü ne tür özellikleri barındıracak bilinmiyor ama Google Mesajlar hizmetinin web versiyonuna benzer şekilde çalışacaktır. WhatsApp Web kullananların da yakından tanıdığı QR kodlu bağlantı sistemi kullanılabilir.

Ayrıca geçtiğimiz ay Google Duo’ya grup video sohbeti özelliğinin geleceğini öğrenmiştik. Ek olarak düşük ışıkta gerçekleşen görüşmeler için bir özellik de bulunuyordu. Kısacası Google Duo uygulaması yakın zamanda pek çok yenilikle beraber kullanıcılara daha fazla özellik sunacak.

Google Duo: App Store | Google Play

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim