Anlık Bildirim

Google Chrome'un macOS sürümüne koyu mod seçeneği geliyor

Apple'ın macOS Mojave güncellemesi ile koyu mod seçeneği sunması Google'ı da harekete geçirdi. Arama devi popüler internet tarayıcısı Chrome'un macOS sürümüne koyu mod seçeneği ekleme hazırlığında.
Koyu mod seçeneği bu günlerde uygulamalarda ve hizmetlerde sıkça karşımıza çıkıyor. Örneğin, YouTube'un hem masaüstü hem de mobil uygulamasında koyu tema var. Aynı özelliğin Google Chrome'a da gelebileceği ortaya çıktı. Ancak koyu mod şu an için tarayıcının sadece macOS sürümüne gelecek gibi görünüyor.
XDA isimli internet sitesi, Chrome'un arkasındaki ekibin macOS kullanıcılarına koyu mod seçeneği sunmayı planladıklarını ortaya çıkardı. Bunun nedeni ise Apple'ın macOS Mojave güncellemesi ile birlikte koyu mod sunmaya başlaması. Mac'deki yerleşik uygulamalarla uyumlu olan bu mod aynı zamanda üçüncü taraf uygulamalar tarafından da kullanılabiliyor.

Önce macOS daha sonra ise Windows'a gelecek

Chrome'un Windows sürümünün aynı özelliğe sahip olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgi yok ancak Google'ın daha sonraki aşamada bunu diğer platformlara taşıması sürpriz olmayacak.
Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz açıklanmadı. Dolayısı ile Chrome kullanıcılarının biraz sabretmesi gerekecek. Bu arada Chrome'a koyu mod seçeneği ekleyen Dark Mode gibi bazı uzantıların olduğunu da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim