Anlık Bildirim

Google Assistan John Legend ile hiç olmadığı kadar karizmatik hâle geldi

Google Assistan bir süredir beklendiği üzere John Legend sesine kavuştu. Bu karizmatik ses sadece kısa bir süre kullanılabilecek ve doğal olarak sadece İngilizce'de aktif.
Uzun zamandır beklenen haber sonunda geldi ve Google Assistan, John Legend sesine kavuştu.
Eğer asistan diliniz İngilizce (ABD) olarak ayarlıysa yapmanız gereken çok basit. Asistanınıza “talk like a legend” demeniz hâlinde karşınızda John Legend sesiyle var olacak. Sadece belirli sorulara bu “efsane” sesle cevap verecek olan asistan, hava durumunu ve John Legend’ın kendi hayatından detayları aktaracak. Google’ın ürkütücü yapay zekası WaveNet, bu cevapların bazılarını size göre özelleştirecek ve öyle sunacak.
Yapılan açıklamaya göre Legend sadece sınırlı bir süre için aktif olacak. Önceden de söylediğimiz gibi bu sınırlı süre içerisinde maalesef sürekli John Legend sesini duyamayacaksınız. Kayıtlı olmayan ve WaveNet tarafından sentezlenemeyen cümleler, Google’ın kendi sesiyle aktarılacak.
Bu yenilik ve güzel farklılık ile Google’ın önümüzdeki yıllarda asistandaki ses çeşitliliğini arttıracağı sonucuna varmak sanıyoruz ki yanlış olmaz. Bakarsınız gün gelir, Türkçe'ye de bir şeyler eklenir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim