Anlık Bildirim

GoPro Hero8 ve GoPro Max sızdırıldı

GoPro’nun yıl sonuna doğru piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni aksiyon kamerası Hero8 ve 360 derece kayıt kamerası GoPro Max sertifika incelemesine girmeye başladı.

Giderek kalabalıklaşan aksiyon kamerası pazarında zorlanmaya başlayan GoPro yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Farklı kategorilerdeki iki yeni GoPro kamerası sertifika onaylarına başladı.

GoPro Hero8 neler sunacak?

Firmanın pazarda tanınmasını sağlayan klasik GoPro bu yıl sekizinci kez karşımıza çıkacak. GoPro Hero8 aksiyon kamerasının 4K 120fps ve Full HD 480fps video kaydı yapabileceği belirtiliyor. Sensör konusunda ise bir bilgi yok. GoPro Hero8 üst kısmındaki yuva sayesinde ekstra ekran veya flaş gibi aksesuarları da kullanabiliyor.

GoPro’nun 360 derecelik videolar ve sanal gerçeklik alanına adım attığı 360 Fusion kamerası da yenileniyor. GoPro Max olarak adlandırılan yeni kameranın biraz daha kompakt ölçülere sahip olacağı ifade ediliyor. Bilgi ekranı ise biraz daha büyük gibi görünüyor.

GoPro’nun en erken Eylül ayında bir tanıtım yapması bekleniyor. Bu tanıtımda GoPro Hero8 resmiyet kazanacak ancak GoPro Max modeli için henüz net bir tarih ortaya çıkmış değil.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim