Anlık Bildirim

Gmail’in “mesajı geri al” özelliği Android cihazlara geliyor

Gmail'in web ve iOS sürümlerinde uzun süredir kullanılabilen Mesajı Geri Al(Send Undo) özelliği Android cihazlara da geliyor. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.
Google’ın Geri Al (Undo Send) özelliği Gmail’in web ve iOS versiyonlarında uzun süredir kullanılabiliyordu. Bu sayede kullanıcılar utanç verici yazım hataları yaptıklarında veya iletiyi yanlış kişiye gönderme gibi ufak kazalar yaşadıklarında rahatlıkla attıkları iletiyi geri alabiliyorlardı. Nihayet bu özelliğin Android cihazlara da geldiği duyuruldu.
Android Police'in haberine göre, uzun zamandır Gmail’in web versiyonunda, iOS versiyonunda ve Google Inbox uygulamasında kullanılmakta olan bu özellik artık Gmail’in Android uygulamasına da gelmiş durumda. Şu an için sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabilen bu güncelleme, çok büyük ihtimalle yakın gelecekte daha çok kullanıcıya ulaşacaktır.
Gmail’in Geri Al özelliğinde ileti karşı tarafa yollanırken kullanıcılara e-postalarını kontrol etmeleri için 10 saniyelik bir süre tanınıyor. Bu sayede kullanıcılar, karşı tarafa gönderdikleri ancak hata yaptıklarını düşündükleri bir e-postayı 10 saniye içerisinde geri alabiliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim