Anlık Bildirim

Gmail'in aktif kullanıcı sayısı 1.5 milyara ulaştı

Google'ın e-posta hizmetinin popülaritesi gün geçtikçe artıyor. Gmail'in sosyal medya hesabı aracığıyla yapılan paylaşıma göre e-posta hizmetinin artık 1.5 milyar aktif kullanıcısı var.
İnternetin yeni yaygınlaştığı günlerde hemen hemen herkesin Hotmail veya Yahoo e-posta adresi vardı. Daha sonrasında ise Google, hem daha fazla depolama alanı sunan hem de rakiplerinden çok daha temiz ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip Gmail'i hizmete açtı.
Gün geçtikçe popülaritesini artıran e-posta hizmetinin kullanım oranı oldukça yüksek bir seviyeye ulaşmış durumda. Gmail'in resmi Twitter hesabı aracılığı ile yapılan duyuruda e-posta hizmetinin şu anda 1.5 milyar aktif kullanıcıya ulaştığı açıklandı ve tüm kullanıcılara teşekkür edildi.

Gmail kullanıcı tabanını genişletiyor

Elbette bu dünya genelinde Gmail'i kullanan 1.5 milyar insan olduğu anlamına gelmiyor. Zira birden fazla e-posta hesabına sahip (iş için ayrı, kişisel kullanım için ayrı) çok sayıda kişi olduğu göz önüne alındığında, Gmail'i kullanan gerçek kişi sayısı muhtemelen daha azdır. Ancak yine de etkileyici bir rakam olduğunu kabul etmek gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2754 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, gmail ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim