Anlık Bildirim

Giriş seviyesine optik yakınlaştırma sunan Lenovo S5 Pro duyuruldu

Giriş seviyesinde kızıl ötesi yüz tanıma ve 2x optik yakınlaştırma sunan Lenovo S5 Pro akıllı telefonu çok ses getirecek. Lenovo S5 Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Lenovo’nun yaptığı paylaşımlarla arka kısımda 4 kamera olacağı algısı oluşan S5 Pro modeli duyuruldu. Aksine ön ve arkada iki kamera olmak üzere toplamda 4 kameraya vurgu var. Bununla birlikte giriş seviyesinde optik yakınlaştırma ile dikkat ekiyor.

Lenovo S5 Pro özellikleri ve fiyatı

6.26 inçlik IPS LCD ekranında 2240 x 1080 piksel çözünürlük sunan model çentik tasarımına yer vermiş. Böylece daha agresif bir ekran-kasa oranı elde edilmiş. Metal alaşımlı gövde 7.7mm kalınlık değerine sahip. Ön panelde stereo bir hoparlör yer alıyor.

Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alan modelde 6GB RAM bellek ve 64GB/128GB depolama seçenekleri yer alıyor. 3500mAh kapasiteli batarya 18W hızlı şarj ile desteklenmiş.

Kamera tarafına geçecek olursak arka tarafta 12MP çözünürlüğünde f/1.8 aralıklı ana sensör ve 20MP çözünürlüğünde yardımcı sensör yer alıyor. 2x optik yakınlaştırma ile dikkat çeken telefon 4K 30fps video kaydı yapabiliyor.

Ön kamera ise 20MP+8MP çözünürlüğünde çift sensöre sahip. Bir kızıl ötesi kamera ile tamamlanan sistem hassas yüz tanıma işlemi gerçekleştirebiliyor. Ayrıca özçekimler otomatik olarak daha iyi hale getiriliyor. Lenovo S5 Pro modeli 190$-200$ fiyat etiketleri ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim