Anlık Bildirim

Giphy kısa video platformunu kullanıma sundu

Giphy kısa video platformunda 30 saniyeye kadar kayıt yaparak paylaşabileceksiniz. Platform kısa videolarla hikayelerin daha etkili bir şekilde anlatıldığını düşünüyor.

GIF oluşturma konusunda internetin en büyüklerinden birisi olan Giphy, şimdi de kısa video platformunu kullanıma sunuyor. Platform kısa videoların hikayeleri anlatmak için en iyi medya aracı olacağına inanıyor.

Kısa video formatı

Hatırlanacağı üzere Vine platformunun devamı olarak gösterilen Byte önümüzdeki yıl bahar aylarında kullanıma sunulacak. Giphy kısa video platformu da bu alanda Byte ile rekabet edecek.

Hali hazırda ön izleme tarzında erişime açılan video platformunda Giphy kısa film festivalinin 118 finalisti sergileniyor. Bu videolar 18 saniye uzunluğunda. Bununla birlikte kullanıcılara 30 saniyeye kadar video çekme imkânı sunulacak.

Giphy aslında sadece Byte ile karşı karşıya değil. Snapchat, TicToc, WhatsApp Durum, Instagram Hikayeler gibi pek çok özellik kısa video alanında uzun süredir rekabet halinde. İlk etapta bunların arasından sıyrılarak kullanıcı kazanması gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim