Anlık Bildirim

Gigabyte’dan GTX 1070 tabanlı madencilik ekran kartı

Sanal madencilik yapmak için sistem arayışında olanların karşısına yeni alternatifler çıkmaya devam ediyor. Gigabyte, GTX 1070 ekran kartını madenciler için optimize etmiş.

Sanal madenciliğin olumsuz etkileri konusundaki tartışmalar devam ededursun, üreticilerin bu alandaki yatırımları devam ediyor. Gigabyte, GeForce GTX 1070 ekran kartını temel alan yeni bir madencilik odaklı versiyon geliştirdi.

Güçlü madencilik

Gigabyte P104-100 4G adını taşıyan ekran kartı Nvidia GP104-100 grafik birimini kullanıyor. Orijinal modelden çok fazla bir kırpma olmamış. 1920 CUDA çekirdeği 1.6GHz taban hızı ve 1.7GHz tavan hızına sahip. Güç için 8 pinli bir bağlantı yer alırken 8+2 fazlı bir güç kaynağı devresi ile yönetiliyor.

Fark olarak DDR5 grafik belleğinin 4GB seviyesine düşürüldüğünü söyleyebiliriz. Bellek hızı 10GHz seviyesinde iken veri yolu da 256-bit olarak belirlenmiş. Ekran kartı 180W-225W arasında enerji çekiyor.

Gigabyte soğutma tarafında 3 fanlı WindForce 3X soğutucusunu tercih etmiş. Ayrıca dayanıklı bileşenler kullanarak kartın kullanım ömrünü arttırmış. Bu tür kartlardan alışık olduğumuz üzere herhangi bir ekran çıkışı mevcut değil. 300$ civarında piyasaya çıkacağı tahmin edilen kartın 3 aylık garantisi mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim