Anlık Bildirim

Gigabyte Aorus yeni bir oyuncu monitörü hazırlıyor

CES 2019 fuarında veya hemen sonrasında Gigabyte yeni Aorus marka oyuncu ekipmanlarını tanıtacak. Bunların arasında dikkat çekici bir oyuncu monitörü de yer alıyor.

Oyuncu donanımları pazarında çok karlı bir segment haline gelen oyuncu monitörlerine yatırımlar devam ediyor. Gigabyte Aorus markası önümüzdeki hafta yeni bir oyuncu monitörünü tanıtmaya hazırlanıyor.

Gigabyte Aorus oyuncu monitörü neler sunuyor?

Net olarak monitör ile ilgili detaylar mevcut değil ve 16 Ocak tarihinde tanıtılacağı belirtiliyor. Firmanın paylaşımları ve daha önceki sızıntılardan monitör ile ilgili bazı bilgiler elde edilmiş.

27 inçlik bir ekrana sahip olan monitör 2560x1440 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranın çevresine yerleştirilen RGB aydınlatma oyunlarda daha yoğun bir tecrübe yaşanmasını hedefliyor. Panelde 10-bit renk desteği sunuyor.

144Hz tazeleme hızına sahip olan monitör AMD FreeSync desteği sunuyor. Kaidesi üzerinde 90 derece dönebilen monitör Aim Stabilizer, Black Equalizer ve Super Resolution adında oyunlara yönelik yazılımlar ile geliyor.

Gigabyte yeni monitörünü bir yap bozun son parçası olarak tanımlamış. Bu bakımdan Aorus markası altında tanıtılacak birkaç cihazdan birisinin de bu monitör olacağı tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim