Anlık Bildirim

Gelecek nesil Range Rover Evoque prizli hibrit bir versiyona sahip olacak

Land Rover, Range Rover ve Range Rover Sport modelleri sonrası serinin en küçüğü olan Evoque'a da elektrik motoru kazandırmaya hazırlanıyor. İkinci nesil Evoque, 48V yarı hibrit sistemle gelecek.
Elektrikliye geçiş çalışmalarına hız veren Jaguar Land Rover, gelecek modelleri arasına bir yenisini daha ekledi. Range Rover ve Range Rover Sport modelleri sonrasında Evoque da markanın prizli hibrit güç ünitesine sahip olacak.
Grubun diğer üyesi olan Jaguar tamamen elektrikli modeli I-PACE'i 2018'in ilk dönemine yetiştirmeye çalışırken, Land Rover kanadı şu an için hibrit modellerle yetinmeyi tercih ediyor. Gelen raporlara göre 3 silindirli 1.5 litrelik benzinli motorla 48V yarı hibrit sisteme sahip olması beklenen araçta elektrik motoru benzinli motoru çalıştırma görevini de üstlenecek.
Konuyla ilgili resmi bir yanıt vermeyen Land Rover'ın 2020 yılına kadar bütün modellerin elektrikli versiyonlara sahip olacağına dair bir sözü bulunuyor. Ancak iddialar prizli hibrit Evoque modelinin bu tarihten önce piyasada olacağını belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim