Anlık Bildirim

Gelecek iPhone'larda OLED paneller kullanılabilir

Sharp Başkanı gelecek iPhone modellerinde Apple'ın OLED panel kullanacağını doğruladı.Apple'ın üretimde daha fazla kontrol istemesi ve Foxconn'un Sharp'ı satın alması da sebepler arasında gösteriliyor
Gelecek sene Apple iPhone'un 10. yılı dolacak ve Apple'ın bununla birlikte önemli yeniliklere ve gelişmelere gitmesi bekleniyor. Daha önce LCD'den OLED panele geçiş yapılması gündeme gelmişti. Şimdi ise Sharp başkanı bu iddiayı doğruladı.

Gelecek iPhone'lar için OLED panel iddiası büyüyor

Apple'ın daha önce pek fazla dillendirmese de üretim konusunda daha fazla kontrol sahibi olmak istediği biliniyordu. Özellikle kullanılan panel tarafında pek kontrolü yoktu. Sene başında Foxconn'un Sharp'ı 6.2 milyar dolara satın alması ve Foxconn'un Apple'ın en büyük iş ortağı ve üreticisi olduğu düşünüldüğünde hali hazırda beklenen bir hamleydi.
Sharp başkanı Tai Jeng-wu geçtiğimiz günlerde Tatung Üniversitesi'nden onursal doktorasını aldığı konuşmada Apple'ın OLED panellere geçmesi gerektiğini belirtmişti. OLED paneller çok daha yüksek kontrast sunmaları, daha yüksek esneklikleri ve düşük güç tüketimleri ile büyük avantajlar sunuyor.
Japonya'da hali hazırda kurulumu devam eden bir OLED panel fabrikası olsa da Tai Jeng-wu eğer ortaları (Apple) talep ederse ABD ve başka ülkelerde de üretim yapmaya hazır olduklarını belirtti.  

Kavisli üçüncü bir iPhone iddiası

Apple'ın OLED panellerle birlikte 2 model yerine kavisli 5.5" boyutunda 3. bir iPhone da tanıtabileceği iddia ediliyor. 4.7", 5" ve kavisli 5.5" olmak üzere Apple'ın 3 iPhone modeli tanıtması Nikkei Asian Review'ın kaynaklarına göre bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3392 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, OLED ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim