Anlık Bildirim

Geceyi gündüze çeviren 20,000 Watt’lık muhteşem ampul

Elektrikle ilgili sıra dışı projeleriyle adını duyuran bir YouTube kanalı son videosunda kolay kolay göremeyeceğimiz, 20,000 Watt’lık muazzam güce sahip bu özel ampulü test etti.
Elektrikle çalışan her türlü cihazı "kurcalamayı" seven ve hayranlık uyandıran işlere imza atan Photonicinduction isimli YouTube kanalı her yeni videosuyla izleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Öyle ki "elektrik mühendislerine ve elektriği sevenlere özel kanal" sloganıyla içerik üreten kanal son paylaşımında 20,000 Watt gibi muhteşem bir güce sahip sıra dışı ampulü test etti.
Adeta Güneş kadar şiddetli bir ışığa sahip ampulün gücü bahçe, sokak gibi dış mekanlarda çok daha iyi bir şekilde anlaşılıyor. Günümüzde evlerde genellikle 10 ila 20 Watt güç aralığındaki tasarruflu ampullerin kullanıldığı düşünüldüğünde 20,000 Watt’ın ne kadar yüksek bir ışık yaydığınız görmenizi tavsiye ederiz.
Özellikle konserlerde ya da film setlerinde istenilen atmosferi yaratmak için tercih edilebilecek ampulün gücünü merak ediyorsanız hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37640 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim, elektrik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim