Anlık Bildirim

Garmin'in yakında tanıtacağı akıllı saat modelleri sızdırıldı

Giyilebilir teknolojiler üreten ABD merkezli Garmin'in IFA 2019 etkinliğinde tanıtacağı yeni akıllı saat modelleri sızdırıldı. İşte şirketin üç yeni akıllı saat modeli.
ABD merkezli teknoloji şirketi Garmin, ürettiği akıllı saat modelleriyle adından söz ettiren bir şirket. IFA 2019 fuarında yeni akıllı saat modellerini görücüye çıkaracak olan şirketten sızıntılar gelmeye başladı bile.

Üç yeni akıllı saat modeli

WinFuture internet sitesinin yayınladığı bir rapora göre şirket IFA 2019 etkinliğinde üç yeni akıllı saat modelini tanıtacak. Garmin VivoActive 4, Garmin Venu ve Garmin Vivomove 3 adındaki bu akıllı saat modellerinin render görüntüleri ortaya çıkmış durumda.

Garmin VivoActive 4:

Garmin Venu:

Garmin Vivomove 3:

Görsellerden de görebileceğiniz üzere Garmin'in tüm yeni akıllı saat modelleri yuvarlak göstergelere ve neredeyse benzer kasalara sahip. Ürün grubuna bağlı olarak bu akıllı saat modellerinin fitness özellikleri de barındıracağı belirtiliyor. LED ekranlar, NFC, kredi kartı ile ödeme, Spotify ve Deezer desteği gibi özellikler sunacak olan bu akıllı saatlerle ilgili en detaylı bilgileri Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2019'da alabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim