Anlık Bildirim

Game of Thrones'un yeni sezonunda bölüm süreleri uzuyor

Game of Thrones'un 7. sezonunda bölüm sayısı azaltılmış olsa da bölümlerin süreleri daha öncekilerden çok daha uzun olacak. Özellikle sezon finali neredeyse bir film uzunluğunda.
Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Game of Thrones, bu yaz 7. sezonu ile ekranlara geri dönecek. Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen yeni sezon yaklaşırken, dizi hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da 7. sezon bölümlerinin uzunlukları belli oldu.
Artık son iki sezonuna giren Game of Thrones'un son sezonları normalden daha kısa olacak. Bu yaz yayınlanacak 7. sezon 7 bölümden oluşurken, dizinin son sezonu ise 6 bölümden oluşacak. Bugüne kadar 10 bölüm olan sezonların kısaltılması Game of Thrones hayranlarını üzmüş olsa da HBO tarafından paylaşılan yeni detaylar hayranları sevindirdi.
Zira Game of Thrones'un yeni sezonunda bölümler hiç olmadığı kadar uzun olacak. HBO'nun resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre 7.sezon bölüm süreleri şu şekilde:
  • 1. Bölüm 59 dakika
  • 2. Bölüm 59 dakika
  • 3. Bölüm 63 dikaka
  • 4. Bölüm 50 dakika
  • 5. Bölüm 59 dakika
  • 6. Bölüm 71 dakika
  • 7. Bölüm 81 dakika


Yeni sezonun özellikle son iki bölümü oldukça uzun olacak. Öyle ki sezon finali olan 7. bölüm 81 dakikalık süresi ile bir dizi bölümünden çok bir film uzunluğunda olacak. Game of Thrones'un 7. sezonu 16 Temmuz'da yayınlanmaya başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17285 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim