Anlık Bildirim

Game of Thrones 8. sezon fragmanı nihayet yayınlandı!

Game of Thrones'un sekizinci sezonunun sabırsızlıkla beklenen ilk uzun fragmanı sonunda yayınlandı. Yaklaşık iki dakika uzunluğundaki fragman final sezonuyla ilgili birçok detay içeriyor.
Dünyanın her tarafından milyonlarca insanın büyük bir merakla beklediği Game of Thrones'un final sezonu için artık geri sayım resmen başladı. Yayın tarihine yalnızca bir ay gibi çok kısa bir süre kalmışken yapımcı kanal HBO, hayranların sabırsızlıkla beklediği ilk uzun fragmanı da nihayet yayınladı. İşte sekizinci sezondan görüntüler:


Yeni fragmanda final sezonuyla ilgili epey bir detay yer alıyor. Daenerys Targaryen'in ordusu ve ejderhalarıyla birlikte Winterfell'e ulaştığı anlar fragmanın dikkat çeken noktalarından birisi. Dizinin pek sevilmeyen karakteri Cersei Lannister'ın da yine bir takım planlar içerisinde olduğunu görüyoruz. Ayrıca önceki sezonların sevilen birçok karakteri de yeni görüntülerde kendilerini gösteriyor. Son olarak Winterfell'i bekleyen büyük savaşı da ilk kez görme fırsatı yakalıyoruz.

Game of Thrones'un final sezonu bildiğiniz gibi yalnızca altı bölümden oluşacak. Ancak daha önce yapılan açıklamalarda her bir bölümün normalden çok daha uzun bir süreye sahip olacağı belirtilmişti. Yani 70-80 dakikalık hatta bir buçuk saatlik bölümler beklenebilir.


Davos Seaworth karakterini canlandıran ünlü aktör Liam Cunningham, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında,"10 bölümlük bir sezonun çekimleri yaklaşık altı ayımızı alıyordu. Final sezonunu ise altı bölümden oluşmasına rağmen neredeyse bir yılda ancak tamamlayabildik. Yani önceki sezonlardan çok daha farklı, inanılmaz bir bütçe ve skalaya sahip bir sezon olacak." ifadelerini kullandı. Ayrıca sekizinci sezonu iki kere izlediğini de belirten Cunningham, her bir bölümün bir filmden farksız olduğunu söylüyor.

Game of Thrones'un sekizinci sezonu 14 Nisan'da başlayacak. Bakalım final sezonu beklentileri karşılayabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13833 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, game of thrones ve
3 etiket daha hbo dizi Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim