Anlık Bildirim

Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm Sızdırıldı!

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm internette düştü. Bu gece saat 04.00'te yayınlanacak bölüm, yaklaşık 10 saat önceden internette yayınlandı. Sızıntıyı Amazon gerçekleştirdi.
Game of Thrones’un bu gece saatlerinde yayınlanacak bölümü sızdırıldı. Bu sayede dizinin final sezonunda da 'sızıntı' skandalı yaşanmış oldu. Game of Thrones'un 8. sezon 2. bölümü torrent sitelerinde yerini aldı.
Game of Thrones dizisinin 5. sezondaki ilk 4 bölümü ve 7. sezonun 4. bölümü TV’den önce internete düşmüştü. Hackerlar, geçtiğimiz sezon HBO’nun veritabanına sızmış ve fidye istemişti. Fidyeyi alamayınca 7. sezon 4. Bölümü sızdırmıştı. Geçtiğimiz sezondaki sızıntılar, TV yayınından günler öncesinden yapılırken bu sızıntı yayından yalnızca 10 saat öncesinde gerçekleşti.

Sızıntıyı Amazon gerçekleştirdi

Bu defa sızıntıyı hackerlar değil Amazon gerçekleştirdi. 8. Sezon 2. Bölüm, Amazon Prime Video servisinin Almanya kütüphanesinde yanlışlıkla yayınlandı. Almanların sosyal medyada yaptığı paylaşımlar bu sızıntıyı doğruluyor. Amazon’da 8. Sezon 1. Bölümün sonuna gelen kullanıcılara “Sıradaki bölümü izle” seçeneği gösterildi ve bu seçeneğe tıklayanlar 8. Sezon 2. Bölümü izleyebildi.

 
Amazon bu hatayı epey geç fark etti. Bölümün tamamının internete düşmesini engelleyemedi. HBO’nun Amazon Almanya’ya nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu.
Game of Thrones, bu sezon ekranlara veda edecek. 8. sezon 6. bölüm ile birlikte dizi final yapacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
87877 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, got ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim