Anlık Bildirim

Tamamen ekrandan oluşan Galaxy S10 prototipi sızdırılmış olabilir

Tamamen ekrandan oluşan Oppo Find X ve Vivo NEX derken Galaxy S10 da ekrandaki çerçeveleri tarihe gömebilir. Galaxy S10'a ait olduğu tahmin edilen ve tamamen ekrandan oluşan konsept heyecanlandırıyor.
Önümüzdeki sene "Galaxy S" serisinin onuncu yılını kutlayacak olan Samsung'un Galaxy S10 için yeni bir tasarım dili üzerinde çalıştığını daha önce ortaya çıkan raporlar neticesinde öğrenmiştik. Ice Universe tarafından Galaxy S10'un prototipine ait olabileceği düşünülen bir görselin paylaşılması ise bir hayli heyecan uyandırdı.   
Samsung cephesiyle ilgili sızıntılarından tanıdığımız Ice Universe, prototip hakkında herhangi bir detay paylaşmazken, Galaxy S8'den bu yana süre gelen Infinity Display konseptinin zirve yaptığı prototipte ekran/gövde oranının ise yüzde 90 seviyelerinde seyrettiği tahmin ediliyor.  
Telefon hakkında kesin bir şey konuşmak zor zira, Galaxy S10'un MWC 2019'da tanıtılacağını varsayarsak Galaxy S10 için sızıntı sezonunun tam olarak başladığını söyleyemeyiz. Özellikle Ağustos ayında tanıtımı yapılacak Galaxy Note 9'dan sonra Galaxy S10 için daha elde tutulur bilgiler paylaşılacaktır. 

Galaxy S10'da kemik iletim teknolojisi kullanılabilir

Görsele yakından baktığımız zaman; üst tarafta ahize, kamera ve sensörler için herhangi bir alanın ayrılmadığı göze çarpıyor. Bu durum daha önce ortaya çıkan Sound on Display teknolojili ses çıkarabilen 6.2 inçlik OLED ekran iddialarını doğruluyor olabilir ancak selfie kamerasının nereye konumlanacağı ise bir hayli merak konusu. 
Dijital asistan Bixby için telefonun sol tarafına fiziksel bir buton yerleştirilen prototipte ses açma ve kısma tuşları da sol tarafa konumlandırılmış. Güç butonu ise her zaman olduğu gibi sağ tarafta kendine yer bulmuş. 
Galaxy S10 için önümüzde uzun bir süre bulunuyor ve bu süre zarfında Samsung'un çeşitli tasarım değişiklikleri yapabileceğini de unutmamak gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10990 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim